WELKOM!

Aan de rand van het Zoniënwoud, achter de manege "Merry Horse", ligt in een groene omgeving onze club. Het terrein biedt 31 afslagplaatsen, waarvan er 9 overdekt zijn, een putting green, chipping green, oefenbunker en een 5 holes baan.

Beginnelingen kunnen in deze school de basisbewegingen aanleren die nodig zijn voor het behalen van een golfvaardigheidsbewijs, en handicap dat toegang verschaft tot het parcours.

In onze leuke houten chalet, ingericht als gezellig clubhuis, kunt u terecht om even op adem te komen.

NIEUW !

Onze nieuwe 5 holes baan is nu open met 4 x PAR 3 met afstanden tussen 70 en 130 meter + één PAR 3 van 30 meter.

Ideaal voor de voorbereiding van het golfvaardigheidsbewijs alsook voor ervaren spelers die een aangename baan in een half uur willen spelen.

Als toegangsbewijs vragen wij in het bezit te zijn van een geldige federatiekaart alsook het succesvol beeïndigd hebben van het theoretisch examen (eveneens door ons georganiseerd).

Reservatie is niet nodig, zie onze openingsuren & baantarieven.

Contacteer ons op teloonnummer 02/358.34.67 voor meer inlichtingen!