WELKOM!

Aan de rand van het Zoniënwoud, achter de manege "Merry Horse", ligt in een groene omgeving onze club. Het terrein biedt 31 afslagplaatsen, waarvan er 9 overdekt zijn, een putting green, chipping green, oefenbunker en een 4 hole baan.

Beginnelingen kunnen in deze school de basisbewegingen aanleren die nodig zijn voor het behalen van een golfvaardigheidsbewijs, en handicap dat toegang verschaft tot het parcours.

In onze leuke houten chalet, ingericht als gezellig clubhuis, kunt u terecht om even op adem te komen.

NIEUW !

Onze nieuwe 4 hole baan is nu open, met 4 x PAR 3, afstanden tussen 100 m en 150 m met 2 t-off aan iedere hole.

Ideaal voor de voorbereiding van het golfvaardigheidsbewijs alsook voor ervaren spelers die een aangename baan in een half uur willen spelen.

Als toegangsbewijs vragen wij in het bezit te zijn van een geldige federatie kaart alsook het succesvol beïndigd hebben van het teoretisch examen (eveneens door ons georganiseerd).

Reservatie is niet nodig, zie onze openingsuren & baantarieven.

Contacteer ons op teloonnummer 02/358.34.67 voor meer inlichtingen!