INFO COVID-19

Geachte leden,

De club is weer open, wij ontvangen u met veel plezier tijdens de openingsuren.

Wij willen uw aandacht vestigen op de nieuwe maatregelen die door de Golffederatie voor fase 1 werden opgelegd, u vindt ze op de onderstaande links en wij nodigen u uit om uw driving range of uw baan telefonisch te reserveren op 02/358.34.67. Tot ziens!

WELKOM!

Aan de rand van het Zoniënwoud, achter de manege "Merry Horse", ligt in een groene omgeving onze club. Het terrein biedt 31 afslagplaatsen, waarvan er 9 overdekt zijn, een putting green, chipping green, oefenbunker en een 4 hole baan.

Beginnelingen kunnen in deze school de basisbewegingen aanleren die nodig zijn voor het behalen van een golfvaardigheidsbewijs, en handicap dat toegang verschaft tot de baan.

In onze leuke houten chalet, ingericht als gezellig clubhuis, kunt u terecht om even op adem te komen.

NIEUW !

Onze nieuwe 4 hole baan is nu open, met 4 x PAR 3, afstanden tussen 100 m en 150 m met 2 t-off aan iedere hole.

Ideaal voor de voorbereiding van het golfvaardigheidsbewijs alsook voor ervaren spelers die een aangename baan in een half uur willen spelen.

Als toegangsbewijs vragen wij in het bezit te zijn van een geldige federatiekaart alsook het succesvol beeïndigd hebben van het theoretisch examen (eveneens door ons georganiseerd).

Reservatie is niet nodig, zie onze openingsuren & baantarieven.

Contacteer ons op teloonnummer 02/358.34.67 voor meer inlichtingen!

Openingsuren    |    Tarieven    |    Waar zijn wij?    |    Galerij    |    Wie zijn wij?